Zwolle Experience: buitenaards goed (26-11-2012)

In opdracht van organisatiebureau ‘Organice’ werd Purple-Exclusief gevraagd voor alle technische faciliteiten zoals licht, geluid en video. In het tentencomplex werd een congresruimte ingericht met aansluitend een tent waarbij alle Agrifirm producten centraal stonden. Het congres vond plaats op vrijdag 23 november, de volgende dag werden de tenten omgetoverd voor het personeelsfeest van Agrifirm. Op vrijdag bezochten ruim 220 varkenshouders de 'Agrifirm Feed Zwolle Experience' op de productielocatie van Agrifirm Feed in Zwolle.

Bezoekers konden de innovatieve kracht van Air Line® ervaren, tijdens een seminar met onder andere astronaut André Kuipers en rondleidingen in de fabriek. Aanleiding voor het event was een investering in de fabriek, waarmee Air Line®-voer landelijk beschikbaar komt.

Seminar met André Kuipers en rondleidingen door de fabriek

De Agrifirm Feed Zwolle Experience startte ’s ochtends met een seminar. Ton Loman, voorzitter hoofddirectie Agrifirm, beet het spits af met de innovatie- en duurzaamheidsstrategie van Agrifirm. Bert Fierkens, sectormanager Varkens bij Agrifirm Feed, ging in op de vernieuwingen van de fabriek in Zwolle en de werking van Air Line®-voer. Hoofdgast André Kuipers sloot het seminar af met een inspirerende blik vanuit de ruimte.

's Middags was er gelegenheid om onder leiding van een specialist de fabriek te bekijken en het innovatieproces rondom Air Line® zelf te ervaren.

Officiële opening van de feestavond met gastheer Peer Mascini.

(links) Feestband Boston Tea Party, (rechts) Finale met René Froger


Deel op of

10-jarig jubileum Addy van den Krommenacker groots gevierd (13-11-2012)

10 jaar geleden ontwierp Addy van den Krommenacker zijn eerste collectie. Op 11 november vierde hij dit jubileum in The Harbour Club te Amsterdam. Met een spectaculaire show blikte hij terug op zijn glansrijke carrière. Vele BN’ers waren aanwezig op deze speciale avond. Tevens lanceerde hij op deze feestelijke avond twee speciale Celebration Collections ter ere van zijn jubileum.

In opdracht van Vel’or was Purple-Exclusief verantwoordelijk voor de gehele technische productie zoals rigging, podium, licht, audio, videoprojectie en LED wall met de afmeting van 7x4 mtr. De fabriekshal werd omgetoverd tot een stijl- en sfeervolle locatie welke voldeed aan de hoge eisen van Addy. Speciaal voor deze gelegenheid werd het podium en de 28 meter catwalk voorzien van een spiegel toplaag.

 

Deel op of

75 jaar Neptunus (06-11-2012)

Neptunus is wereldwijd een van de grootste aanbieders in tenten en demontabele, tijdelijke accommodaties. Neptunus bouwt haar tenten en tijdelijke accommodaties voor topevenementen, maar daarnaast ook demontabele gebouwen voor uiteenlopende toepassingen; zoals onder andere sporthal, supermarkt of airportterminal. Eigenlijk overal waar ruimte nodig is.

Neptunus werd in 1937 opgericht en heeft naast de hoofdvestiging in Kessel ook vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Polen. In totaal heeft Neptunus ruim 200 medewerkers in dienst. Dit jaar viert Neptunus haar 75 jarig jubileum!

Tijdens het jubileumfeest op zaterdag 27 en de familiefeestmiddag zondag 28 oktober verzorgde Purple-Exclusief alle technische voorzieningen in de prachtige Evolution II, een tijdelijk gebouw van Neptunus. Tijdens het spectaculaire evenement waren er diverse optredens van o.a. Crazy Piano's, Illusionist Hans Klok, DJ Rob en Michael Jackson-imitator Christ'Of.

"Purple- Exclusief heeft alle technische voorzieningen verzorgd voor het feestweekend ter gelegenheid van ons 75 jarig jubileum. We kijken terug op een fijne en professionele samenwerking. Purple-Exclusief denkt vooruit, én met je mee. Van offerte stadium tot en met de support tijdens de twee feestdagen: het was uitstekend!"
Dorrie Eilers, directeur Neptunus BV

Foto: Entree Evolution II

Foto: Sfeerimpressie zaterdag

Foto: Sfeerimpressie zaterdag

Foto: Sfeerimpressie zaterdag

Foto: Sfeerimpressie zondag

Foto: Sfeerimpressie zondag

Deel op of

Spectaculaire première van Skyfall in Tuschinski Theater (01-11-2012)

De nieuwste James Bond-film – Skyfall – zag zondagavond het levenslicht op Nederlandse bodem in het Amsterdamse Tuschinski Theater. De ‘zwarte loper’ lag uit voor een groot aantal genodigden, waaronder vele BN’ers als Gordon, Victoria Koblenko, Daphne Deckers (onze eigen Bond Girl in Tomorrow Never Dies - 1998) en Jeroen Krabbé (jawel, onze schurk in The Living Daylights - 1987). Toch ging de meeste aandacht naar de aanwezigheid van Bérénice Marlohe, de mysterieuze en sexy Franse dame die in de 23e film over Brits geheim agent 007 aan de zijde van Daniel Craig, alias Bond, James Bond, speelt.

Sfeerbeleving en hospitality ten top

Event Department organiseerde ook deze filmpremière, na een serie van andere grote namen als Sex and the City en Valkyrie. Met Skyfall is de vijftigste verjaardag van de meest besproken en langstlopende filmreeks ter wereld een feit. Een grote uitdaging voor Event Department om ook deze thematiek over te brengen op het Nederlandse gezelschap tijdens de voorvertoning. En dat lukte, het team wist uit te pakken in zowel sfeerbeleving als hospitality; nog voordat je een vraag kon stellen werd het antwoord al gegeven, een prachtige act met twee schaduwen van dames op een groot scherm bracht de Bond-sfeer tot leven en met een doosje popcorn in de ene hand en een glas bubbels in de andere konden alle prachtig aangeklede gasten genieten van een muzikaal voorprogramma langs de allergrootste Bond-hits, dat maar liefst door het Metropole Orkest werd begeleid. Na de spectaculaire film kon men verder worden ondergedompeld in het Britse M-16 gevoel; met een heus casino waar typische Bond-gadgets te winnen waren, een champagne- en oesterbar en een ‘speak easy’ Cocktail Lounge.

Hele goede partners

Eigenaar van Event Department, Erik Dercksen, was zeer tevreden over deze landelijke première: “Het was een complexe klus in dit historische pand dat over verschillende verdiepingen beschikt en waar vele kruip-door-sluip-door-gangen de ruimtes met elkaar verbinden. Een première als deze kan alleen met hele goede partners optimaal verwezenlijkt worden. In dit geval was dat naast Purple-Exclusief ook Hulskamp Audiovisueel die voor het eerst een geweldig compact HD regieset gebruikten. Samen met Pathé en Sony Pictures Releasing hebben we er een vlekkeloze en feestelijke avond van weten te maken, met uiteraard het thema van 007 dat de boventoon voerde."

Thematisch uitpakken

“Juist bij film events kunnen we thematisch uitpakken. Hier is creativiteit voor nodig, improvisatie- en inlevingsvermogen. Daarnaast zijn wij logistiek sterk en kennen we alle regels en de bedrijfscultuur van de grote (internationale) distributeurs op ons duimpje,” vertelt Sara van Leeuwen, senior event manager. 

Kaskraker

Dat de film een kaskraker wordt is zo goed als zeker, tot nu toe zijn er in de voorverkoop al meer dan 20.000 kaarten verkocht voor Skyfall (bron nu.nl), die vanaf woensdagochtend 0.07 uur in de Nederlandse bioscopen te zien is.

Deel op of

Nieuwe Eventspots (01-11-2012)

Purple Exclusief heeft 24 Eventspots aangeschaft.

Deze ‘Eventspots’ zijn uitermate geschikt voor aanlichten van pilaren, wanden, plafonds, corridors e.d. De ‘Eventspots’ zijn voorzien van een accu en draadloos via DMX aan te sturen. Gebruik accu 12 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel op of